zaterdag 27 april 2013

Laatste dagen

De laatste dagen zijn fantastisch geweest.
We hebben ontzettend genoten. Gisteren gingen we met de Spaanse kinderen mee naar school. Daar werden we in groepen gedeeld en moest je van bepaalde dingen een filmpje maken en daar wat bij vertellen. Toen hadden we even pauze en gingen we rugby spelen met een balletje. Toen gingen we naar huis om wat te eten, daarna gingen we weer naar school en mochten we voetballen of een film kijken (Sinbad)
Wij gingen allemaal voetballen behalve Carlijn ze ging de film kijken. Uit school gingen we naar huis en aten we wat. Na het eten gingen we met z'n allen naar een park en gingen voetballen of basketballen met een paar kinderen uit Spanje. Die dag namen we nog afscheid van de Spaanse kinderen. Die morgen gingen we naar de bus de meeste Spaanse kinderen dus van de gastgezinnen waren er niet, want ze hadden vroeg een basketbal wedstrijd. Toen gingen we met de bus naar het vliegveld en we zijn nu onderweg naar Holland.












En dan nu...Wachten op het vliegveld tot we kunnen vertrekken naar Nederland.
Met elkaar kijken we terug op een bijzonder geslaagde week.
De kinderen wilden eigenlijk heel graag nog een paar dagen blijven.Maar gelukkig regent het nu en is de drang om te blijven toch iets minder.
De gastgezinnen waren erg gastvrij en hebben goed gezorgd voor onze kinderen. Leuk is dat deze kinderen ook naar Nederland komen. Zij gaan dus bij onze kinderen in het gezin.
Over een half uurtje sluit de gate.
Ik plak er nog een paar foto's op en dan dragen we binnen een paar uurtjes de kinderen weer aan jullie over.
Stuk voor stuk kanjers!!! Wij hebben genoten van uw kind en de gastgezinnen ook.


Anderhalf uur rijden naar Girona

Samen een spelletje doen om de tijd te doden

Even een hapje eten en dan nu inchecken !!!
Fijne vakantie allemaal en tot 11 mei !

1 opmerking: